Des Noots Hennepzaad

Hennepzaad 130 gr

Dit biologisch gecertificeerde gepelde hennepzaad bevat veel omega-3 vetzuren, aminozuren, eiwitten en fytonutriënten die de weerstand bevorderen en de hart- en bloedvaten, weefsels, organen, cellen en huid gezond houden. Gepeld hennepzaad is heerlijk romig en heeft een nootachtige smaak. 

Productvoordelen

  • Rijk aan plantaardige eiwitten die de spieropbouw en het uithoudingsvermogen bevorderen, de bloedsuikerspiegel in balans houden, genezing versnellen, de natuurlijke reiniging van het lichaam stimuleren en zorgen voor sterke botten en tanden.
  • Bevatten meer dan 20 soorten mineralen (o.a. magnesium, kalium, calcium, ijzer, mangaan, zink, koper, platina, fosfor, zwavel, borium, nikkel, germanium, tin, jodium, chroom, zilver en lithium) en sporenelementen die essentieel zijn voor het functioneren van het menselijke lichaam.
  • Bevatten alle essentiële aminozuren en een flinke hoeveelheid enzymen en antioxidanten, zoals vitamine E en lecithine, welke beide belangrijk zijn voor een gezonde hersenchemie. Lecithine ondersteunt tevens een gezonde leverfunctie, waarmee de natuurlijke reiniging van het lichaam wordt bevorderd.
  • Rijk aan alfa, bèta en gamma globuline, welke ons immuunsysteem versterken en helpen oud en beschadigd weefsel te herstellen en nieuw weefsel aan te maken.
  • Bevat chlorofyl en het anti-ontstekingsvetzuur G.L.A., die ook voorkomen in oa. spirulina en bekend staan om de hormoon regulerende werking en ontstekingsremmende kwaliteiten.

Toepassing

Je kunt gepelde hennepzaad mengen door smoothies, notenmixen, salades en soepen. Het zaad kan tevens vermalen worden tot meel, waarna je er glutenvrije koek of brood mee kan bakken of er hennepmelk van kan maken. Hennepzaad neemt veel vocht op, dus het is belangrijk om voldoende te drinken. 

Hennepzaad 130 gr
Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA SCHIJNDEL
T: +31 (0) 73 54 96 881
F: +31 (0) 73 54 94 659
info@voetsspecialiteiten.nl
BTW-nr: NL 822541075B01
KVK: 50086022
Kunnen wij u helpen?

Chat met ons!

Live support
Onze excuses, er is helaas geen medewerker aanwezig om u direct te helpen.