HeY Hagelpasta

Hagelpasta is de combinatie van een hoogwaardige chocoladepasta en een lekkere crispy en dat in één pot. Het begon allemaal met een weddenschap met kleinzoons die beweerden dat het opa Henk nooit zou lukken om dat te realiseren. Het bleek dat er een lange weg te gaan was en dat er diverse hobbels genomen moesten worden. Alle experts riepen dat dit onmogelijk was, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Henk Kramer ontwikkelde samen met Yvon Strooker van de delicatessenzaak La Culina uit Putten dit unieke product: Hagelpasta! 

 

Deze romige smaakvolle hagelpasta wordt gemaakt van enkel de beste ingrediënten, zonder kleur- geur- en/of smaakstoffen en geen toegevoegde conserveringsmiddelen. Hagelpasta werd gelijk al door de media omarmd. Het begon met een interview bij omroep Gelderland, gevolgd door een artikel in De Stentor, het Algemeen Dagblad, De Limburger, in de TV uitzending van Hart van Nederland bij SBS6, een interview bij 538, QMusic, Radio IJssel- en Lekstreek, 3FM .... en wie weet wat er nog meer gaat volgen!

 

Kaas 

De combinatie Hagelpasta met kaas is een verrukkelijke combinatie, waarvan we de komende maanden veel kunnen verwachten.

 

MICHELIN STER
De twee sterrenkoks Dennis van den Beld (Restaurant landgoed, het Roode Koper, Ermelo) en Jos Grootscholten (Restaurant Perceel, Capelle a/d IJssel) bedachten verrukkelijke gerechten met Hagelpasta en presenteerden die aan de Burgemeesters van Putten en Capelle a/d IJssel.

Hagelpasta

art. nr. naam
4599 Hagelpasta 265 gr

Zoek in assortiment

Zoek  
Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA SCHIJNDEL
T: +31 (0) 73 54 96 881
F: +31 (0) 73 54 94 659
info@voetsspecialiteiten.nl
BTW-nr: NL 822541075B01
KVK: 50086022
Kunnen wij u helpen?

Chat met ons!

Live support
Onze excuses, er is helaas geen medewerker aanwezig om u direct te helpen.