Links

Vakcentrum

Het Vakcentrum

Dé proactieve branchevereniging voor de foodbranche. Het Vakcententrum weet als geen ander wat haar leden bezighoudt, en welke maatregelen waar bepleit moeten worden. Nog geen lid? Vraag het informatiepakket aan. Eén van de voordelen is vakblad Lekkernijver! 

Jongeneel Verpakkingen

Jongeneel Verpakkingen

Al sinds 1893 compleet in verpakkingen, in het verzorgen van een 'tweede huid' voor elk produkt wat dat nodig heeft. Jongeneel heeft er steeds voor gezorgd om voorop te lopen in de markt. Door nieuwe ontwikkelingen nauwgezet te volgen. En door zich te specialiseren in compleetheid. Vraag de laatste brochure kostenloos aan!

Verspunt.nl

verspunt.nl


Het initiatief 'Verspunt.nl' is dé ontmoetingsplaats voor alle versspeciaalzaken van Nederland. Met deze website wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de beste tips. Daarnaast kunt u nieuws, informatie, en vele tips lezen voor de versspeciaalzaak. Ook kunt u er allerlei manieren vinden die het zakendoen vergemakkelijken.

Tavola Kortrijk

Tavola Kortrijk

Sinds 1982 presenteert vakbeurs Tavola een gespecialiseerd aanbod van fijne voeding. Haar profilering van fijne, hoogwaardige voeding spreekt om de twee jaar tot de verbeelding van de volledige voedingsbranche in de Benelux.
Sinds 2008 heeft Voets Specialiteiten hier een eigen stand.

Vakbeurs Foodspecialiteiten

Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt ieder jaar begin oktober plaats in het Expo Center in Houten. Dit is dé ontmoetingsplaats aanbieders van Hollandse en buitenlandse kaas, delicatessen, foodspecialiteiten, wijnen, traiteurs- en cateringproducten, agf, brood, horeca- en consumentgerichte diensten!

Zoek in assortiment

Zoek  
Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA SCHIJNDEL
T: +31 (0) 73 54 96 881
F: +31 (0) 73 54 94 659
info@voetsspecialiteiten.nl
BTW-nr: NL 822541075B01
KVK: 50086022
Kunnen wij u helpen?

Chat met ons!

Live support
Onze excuses, er is helaas geen medewerker aanwezig om u direct te helpen.