Ons team

Cor Voets

Samen met zoon Bram is hij de eigenaar. Cor bezoekt klanten en heeft supervisie op de notenbranderij en de inpakruimte. Hij is altijd op zoek naar trends en de nieuwste producten. Bij de Schijndelse toneelvereniging heeft hij al menig hoofdrol gespeeld. Cor is vrijwel altijd bezig rondom huis en geniet samen met zijn kleindochters van zijn tuin.

Bram Voets

Bram is samen met vader Cor de eigenaar en heeft de dagelijkse leiding. Hij onderhoudt contacten met grote klanten. Verder is hij vader van dochters Nova, Lenne en Flore en houdt hij van een glaasje bier op zijn tijd. Het bourgondische leven staat hem goed! Ook is Bram zeer betrokken en vaak te vinden bij vrienden en familie.

Martijn Melaet

Martijn is ons creatieve talent. Zoals het een grafisch vormgever betaamt, verzorgt hij onze reclame-uitingen. Van etiket tot beursuitnodiging en complete beursverzorging, Martijn is er druk mee. Ook maakt hij foto’s van alle producten en houdt hij de website op orde. In zijn vrije tijd met vriendin Linda, een nichtje van de familie Voets, is hij een groot BBQ fan.

Pascal van Delft

Als hoofd administratie houdt Pascal zich bezig met allerhande boekhoudkundige vraagstukken. Heeft u vragen over facturen, betalingen en andere financiële zaken, dan is hij uw man. Pascal is de trotse vader van 3 kinderen en voetbalt daarnaast niet onverdienstelijk op de zondagen.

Rachad Abdoella

Begonnen als magazijnmedewerker, is hij via tussenstops in de notenbranderij en bij de orderentry aanbeland in de verkoop. Hij heeft een metamorfose ondergaan van stapbeest naar huisje-boompje-beestje-type. Als hij niet thuis of bij ons is, zit hij in de sportschool. Deze fitnessfanaat houdt bovendien van lekker en vooral gezond eten.

Jeroen Heerschop

Jeroen is verantwoordelijk voor de inkoop en het assortiment. Hij zorgt ervoor dat alle systemen kloppen en onderhoudt dagelijks contact met leveranciers over nieuwe producten, acties en onze aanwezigheid op beurzen. Jeroen verdeelt zijn aandacht keurig tussen zijn werk, zijn vrouw en zijn 2 kinderen.

Fons Heestermans

Als logistiek teamleider is Fons druk met het reilen en zeilen op de weg en in het magazijn. Hij plant de routes voor onze chauffeurs en leidt de boel in goede banen. Naast zijn werk is Fons vrijwilliger bij de voetbalclub. Hij is de trotse vader van twee volwassen kinderen en vindt ook nog tijd om in de sportschool zijn conditie op peil te houden.

Henry Ververs

Henry bezoekt onze klanten op regelmatige basis. Hij begeleidt winkels en ontvangt mensen in de showroom. Als hij niet actief is als hoofd buitendienst, is hij te vinden bij de plaatselijke voetbalclub. Hij voetbalt bij het veteranenelftal en organiseert diverse toernooien. Als opa van 3 kleinkinderen en ervaren buitendienstman, mag u hem met recht een oude rot in het vak noemen.

Don Voets

Don is de jongste telg van de familie Voets en werkt als verkoop binnen- en buitendienst. Buiten het werk gaat hij graag op reis naar alle uithoeken van de wereld.

Marij Voets

Als vrouw van Cor, moeder van Bram en Don en oma van Nova, Lenne en Flore is Marij een bezige bij. Ze is ieders steun en toeverlaat en een aanspreekpunt voor iedereen binnen Voets Specialiteiten. Elke dag voorziet ze iedereen van koffie, kantoorartikelen en toiletpapier. Van de gezellige kantine tot de schone werkplek, het komt van haar hand.

Marleen Verhoeven

Marleen is verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking bij Voets Specialiteiten. Daarnaast is ze moeder van Nova, Lenne en Flore en vriendin van Bram. Marleen houdt zich ook bezig met administratieve zaken. Samen met Bram bezoekt ze beurzen en gaat ze actief de hort op. En natuurlijk probeert ze elk product eerst in eigen keuken voordat het in de showroom belandt.

Willie van den Boogaard

Willie is onze chauffeur van het eerste uur. Al heel wat jaren rijdt hij met onze vrachtwagen door Nederland en België, hij kent de meeste klanten van binnen en van buiten. Samen met zijn vrouw en 2 dochters woont hij in het mooie Maaskantje. Willie is een neef van de familie en heeft als fanatieke hobby duivenmelken. Zijn duiven vliegen dan ook regelmatig in de prijzen!

Bas Gordijn

Als één van onze trouwe chauffeurs toert Bas het land door. Deze gezellige vrijgezel is altijd in voor een feestje. Minimaal eens in het weekend is hij dan ook in het uitgaansleven te vinden. We kunnen wel stellen dat Bas geen onbekende is voor de plaatselijke horeca. Iets wat in zijn werk prima van pas komt!

Ben van Glabbeek

Ben bezorgt elke donderdagavond lekkers en notenmixen bij de horecazaken in Schijndel, Sint-Oedenrode, Veldhoven en Eindhoven. Is het extra druk? Dan bellen we hem en gaat hij dagen of zelfs weken achter elkaar de weg op voor ons. Verder is Ben opa van inmiddels 4 kleinkinderen en luistert hij graag naar André Hazes.

Kevin van de Veerdonk

Kevin is een vaste kracht in ons magazijn. Zowel overdag als ’s avonds is hij tussen de stellingkasten te vinden. Kevin speelt tafeltennis op een aanzienlijk niveau. Met zijn batje komt hij in heel Zuid-Nederland. Verder is hij een lopende voetbalencyclopedie. Hij kan het dan ook niet laten een gokje te wagen en te voorspellen wie de goals gaat maken.

Pim van Grinsven

Pim versterkt ons logistieke team als vaste kracht in het magazijn. Hij is hier verantwoordelijk voor de bestellingen, zorgt ervoor dat er voldoende producten op voorraad zijn en heeft contacten met onze leveranciers. Dat hij weet wat coördineren is, bewijst hij ook als teamleider bij de Gemondse voetbalclub

Tim Hellings

Vrachtwagens zijn helemaal Tims ding. Zijn liefde voor transport en logistiek kan hij kwijt in zijn werk als chauffeur én bij de carnavalsvereniging, waar hij elk jaar een carnavalswagen bouwt. Tim heeft een druk sociaal leven en doet aan korfbal. Zowel binnen als buiten het veld is hij actief. Een echt gezelligheidsdier dus!

Pim de Veer

Pim versterkt ons logistieke team in de avonduren en in vakanties. Ondanks dat hij druk is met school, spendeert hij aanzienlijk wat vrije uurtjes bij ons in het magazijn. Ook op het voetbalveld is Pim een actieve speler.

Peter van Zoggel

Elke donderdag is Peter bij ons te vinden. Hij verzorgt het hele bedrijfspand en verricht hand- en spandiensten. Het liefst gaat hij op pad met zijn fiets om boodschappen te doen of post te bezorgen. Peter laat zien dat je ook met een beperking veel werk kunt verzetten!

Daan van der Geugten

Als Daan niet met zijn neus in de boeken zit, zit hij bij Voets Specialiteiten. Of het nu ’s middags of 's avonds is, Daan weet de weg naar ons magazijn prima te vinden. Op 2 avonden in de week is hij er verantwoordelijk voor dat alle producten netjes in onze bussen terechtkomen.

Cor Meijs

We hoeven hem maar op te roepen en hij staat voor ons klaar. U kunt Cor zowel in een busje of vrachtwagen van Voets Specialiteiten tegenkomen. Als oproepchauffeur werkt hij regelmatig voor ons, in drukke tijden zelfs bijna dagelijks. Op die dagen moeten zijn 6 kleinkinderen het even zonder hem stellen.

Macs van der Doelen

Macs is een van de vaste jongens in het magazijn. Verder verkoopt hij onze delicatessen op beurzen en gaat hij graag op reis. Komt hij na de zomervakantie terug van een leuke camping ergens in Europa? Dan kunnen we erop rekenen dat hij vol inspiratie en ideeën voor nieuwe producten zit.

Ellen Groenendaal

Femke Hellings

Femke is onderdeel van het topteam op de notenbranderij Des Noots. Ze heeft aan een half woord genoeg en is het zusje van Tim. Femke brandt pinda’s, maakt de lekkerste notenmelanges en zorgt ervoor dat deze mixen goed verpakt naar de winkels gaan. Ze staat haar mannetje in het logistieke team en heeft altijd haar woordje klaar.

Femke Vos

Indy van Gestel

Anouk Manders

Romy van Beers

Rosa van Geffen

Demi van Geffen

Vivian Venmans

Vivian werkt parttime op de notenbranderij Des Noots. Ze is een echte workaholic en heeft naast haar werk bij Voets Specialiteiten nog andere baantjes. Of het nu gaat om werk, studie of hobby, Vivian draait haar hand niet om voor een drukke agenda.

Melanie Megens

Melanie is onderdeel van het topteam op de notenbranderij Des Noots. Ze is een nichtje van de familie Voets en een echte pietje precies. Ze haalt goede punten op school en om haar gedachten te verzetten, steekt ze regelmatig de handen uit de mouwen bij ons. Ze maakt en verpakt lekkere notenmixen en brengt een hoop gezelligheid!

Vera van Grinsven

Joran van den Boogaard

Joran is een vaste kracht binnen het logistieke team. Hij voelt zich niet alleen thuis in ons magazijn, maar ook aan de bar en op de dansvloer. Hij reist het hele land door voor leuke feestjes en zorgt ervoor dat hij op tijd weer terug is voor het voetbal.

Robin van der Meijden

Na zijn stage in ons magazijn is Robin bij Voets Specialiteiten blijven hangen. Hij doet nog altijd een logistieke opleiding en heeft de ambitie logistiek teamleider te worden. Naast dit alles maakt Robin tijd voor zijn hobby voetbal.

Wesley Manders

Wesley is logistiek medewerker bij Voets Specialiteiten. Hij zit op fietscross, neemt deel aan internationale wedstrijden en geeft actief training aan de jeugd. Als Wesley niet in het buitenland of op de crossbaan zit, zit hij in ons magazijn.

Lars Vorstenbosch

Lars zit nog op school en studeert voor logistiek medewerker. Hij heeft bij ons stage gelopen en sindsdien is hij in ons team te vinden.

Falco Megens

Falco is een neefje van de familie Voets en versterkt het logistieke team. Bij ons vond hij zijn eerste bijbaantje en nog steeds werkt hij met plezier in ons magazijn in vakanties en op de avonden. Want overdag gaat de studie natuurlijk voor!

Jasper van Oirschot

Jasper heeft diesel door zijn aderen stromen, zeggen we wel eens. Deze chauffeur in hart en nieren zit het liefst 8 dagen in de week op de weg. Om al onze lekkere delicatessen en specialiteiten te bezorgen wel te verstaan.

Zoek in assortiment

Zoek  
Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA SCHIJNDEL
T: +31 (0) 73 54 96 881
F: +31 (0) 73 54 94 659
info@voetsspecialiteiten.nl
BTW-nr: NL 822541075B01
KVK: 50086022
Kunnen wij u helpen?

Chat met ons!

Live support
Onze excuses, er is helaas geen medewerker aanwezig om u direct te helpen.