We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Balsamicoazijn granaatappel 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Een exotische azijnspecialiteit met de zoetige smaak van granaatappel, mild en fruitig van smaak. De zuurgraad van deze balsam azijnen ligt tussen de 5% en 6%, dat maakt ze ideaal voor dressings, marinade en voor het verfijnen van sauzen. Lekker bij diverse zomerse salades, maar ook bij ijs en andere nagerechten.

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azijn tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5315

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks

dit product past perfect in deze gerechten