We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Witte wijnazijn met frambozen 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Deze frisse frambozenazijn is een witte wijnazijn op basis van verse frambozen. De zuurgraad van deze balsam azijnen ligt tussen de 5% en 6%, dat maakt ze ideaal voor dressings, marinade en voor het verfijnen van sauzen. Probeer hem ook eens in combinatie met mineraalwater: een heerlijk verfrissende dorstlesser!

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azijn tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5319

EAN: 8717677367924

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks

dit product past perfect in deze gerechten