We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Witte wijnazijn met aardbei 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Proef aardbeien eens op een andere manier: gecombineerd met witte wijnazijn. De zoete fruitsmaak past goed bij pittige slasoorten zoals rucola of bij fruitsalades. Probeer deze roodgekleurde aardbeienazijn ook eens in combinatie met mineraalwater: een heerlijk verfrissende dorstlesser!

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azijn tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5350

EAN: 8717677367948

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks

dit product past perfect in deze gerechten