We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Crema lavendel citroen azijn 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Fijne tonen van lavendel en de smaak van verse citroen maakt deze milde, witte wjinazijn een Provençaalse verleiding. Gebruik deze crema over salades met vis of gevogelte en combineer hem eens met pittige kaas.

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azijn tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5358

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks

dit product past perfect in deze gerechten