We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Hazelnootolie 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de likeuren van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Intensieve hazelnootolie. krachtig en vol van smaak. Ideaal voor frisse salades of als finishing touch bij een soep of pasta. Probeer deze olie ook eens in combinatie met de crema balsamico met lavendel en citroen!

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azjin tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5372

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks

dit product past perfect in deze gerechten