We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Alba olie 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Deze Zweedse raapolie heeft een natuurlijke botersmaak en is cholesterolvrij. De olie bestaat voor 93% uit onverzadigde vetzuren. Deze grootverpakking is universeel in iedere keuken inzetbaar en verhitbaar tot 210 graden. De hoge rooktemperatuur maakt de olie ideaal voor bakken, braden en grillen maar is ook goed te gebruiken voor sauzen en dressings.

Zelf tappen
Door olie in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de olie op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5380

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks

dit product past perfect in deze gerechten