Belfond - lamsfond 240 ml
- Melk- en lactosevrij
- Noten- en pindavrij
- Natuurlijke ingrediënten
goede fond. Het is immers de basis van elke lekkere saus. Met behulp van deze fond maak je de lekkerste portosaus!
Nodig:
1 potje Belfond (wild, rund of lam, naargelang het gerecht)
1 fijngesnipperde ui
150 ml rode porto
1 klontje boter
Peper, zout & suiker
BEREIDING
1. Fruit de gesnipperde ui in een klont je boter.
2. Voeg de porto toe en laat voor 1/3e deel inkoken.
3. Voeg het potje fond van Belfond toe.
4. Breng op smaak met peper, zout en eventueel wat suiker.
5. De saus eventueel verder indikken met maïzena tot de gewenste dikte.
6. Roer een klein klontje koude boter onder de saus.
Artikelnummer: 9677
EAN: 5425036830059
Inhoud: 240 ml
Inhoud doos: 6 stuks