Dolcital
De recepten van Dolcital nougat bestaan al sinds 1924 en zijn generatie op generatie doorgegeven. Een lang kookproces is het geheim voor een uitstekend resultaat: de nougat wordt meer dan 6 uur verhit in speciale koperen ketels genaamd “Torroniere”. Vervolgens worden de geroosterde amandelen toegevoegd.
Als het deeg klaar is, gaat de nougat in een houten frame, waar het kan afkoelen voordat het wordt gesneden. Het grootste deel van de productie is nog steeds handwerk en daarom is elk stukje nougat anders en uniek. Bovendien selecteert Dolcital alleen glutenvrije ingrediënten, natuurlijke aroma’s en kleurstoffen uit fruit en groenten om de beste kwaliteit te garanderen.
Dolcital heeft speciale Cristalli nougat en zachte nougat. Cristalli nougat is een nieuwe manier van nougat produceren. Ze worden in dunne plakjes gesneden en zijn brokkelig en zacht tegelijkertijd. De innovatieve vorm maakt de nougat overal gemakkelijk te eten zonder vieze handen te krijgen! Voor de zachte nougat selecteert Dolcital alleen de beste amandelen en honing.

Artikel nr | Omschrijving | |
---|---|---|
2017 |
![]() mandorle 180 gram 2017 |
|
2032 |
![]() torrincini ricoperti 130 gram 2032 |
|
2027 |
![]() torroncini teneri ciliegie 130 gram 2027 |
|
2224 |
![]() torroncini teneri con pistacchi 130 gram 2224 |
|
2026 |
![]() torrone caffè display 75 gram 2026 |
|
2028 |
![]() torrone cioccolato 100 gram 2028 |
|
2030 |
![]() torrone cranberries 100 gram 2030 |
|
2223 |
![]() torrone friabile mandorle 130 gram 2223 |
|
2029 |
![]() torrone frutta 100 gram 2029 |
|
2031 |
![]() torrone mandorle 100 gram 2031 |
|
2221 |
![]() torrone mandorle frutta 130 gram 2221 |
|
2222 |
![]() torrone mandorle pistacchi 130 gram 2222 |
|
2024 |
![]() torrone tenero display 2000 gram 2024 |
|
2025 |
![]() torrone tronchetto display 75 gram 2025 |
|
2019 |
![]() tuttemandorle 200 gram 2019 |