Morelli Pasta
Met deze authentieke Italiaanse pasta heb je binnen een handomdraai een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel. Wat dacht je van een smakelijke spaghetti bolognese, pasta pesto of spaghetti vongole? De pasta is gemaakt volgens Toscaanse traditie.
Het geheim zit in de tarwekiemen die opnieuw worden opgenomen in het griesmeel. Hierdoor behoudt de pasta een hoog gehalte aan vitamine E en vitamine D, wat de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte verkleint.
De machines persen het geknede mengsel voor de pasta langzaam nadat het met de hand bewerkt is. Het droogproces vindt plaats in koelcellen waar de pasta 36 uur op een lage temperatuur blijft. Zo blijven de intrinsieke smaak en voedzame eigenschappen van het product het beste behouden.
De pasta van Morelli heeft de hoogste kwaliteit, niet alleen vanwege tarwekiemen, maar ook dankzij de beste griesmeel en het omdat het altijd ambachtelijk en met liefde gemaakt wordt.