We zijn de producten aan het verzamelen...

Serra de Rodes

Het Spaanse assortiment van Voets Specialiteiten.
Serra de Rodes ontleent zijn naam aan een kleine bosrijke bergkam in Noord-Spanje. Door heel Spanje zijn we opzoek gegaan naar de beste producten voor een compleet Spaans concept. Van handgeplukte Gordal olijven tot ambachtelijk gemaakte fuets, traditionele alioli en ijskoude gazpacho. Alle producten zijn van Spaanse oorsprong en daarmee halen we de authentieke smaken naar Nederland


Fuets
De fuets van Serra de Rodes worden al generaties lang in die regio gemaakt. Op ambachtelijke wijze, van de allerbeste kwaliteit. De fuets zijn verkrijgbaar in gevulde- en bekleden varianten waarvan drie smaken nu ook verpakt in flowpack.
Olijven & tapenade
De oorsprong van het bedrijf waar Serra de Rodes olijven en tapenades gemaakt worden begint in 1896. Vier generaties geleden startte Jerónimo de San Nicolás zijn bedrijf in olijven. Daarbij reisde hij door het zuiden van Spanje op zoek naar de beste olijfsoorten. Na jaren van inspanning en opoffering stichtte hij het bedrijf met zijn zonen. Vandaag de dag zijn ze trots en overtuigd dat ze de beste olijven ter wereld produceren: met de hand geplukte Gordal uit Sevilla.

Bekijk de volledige productfolder hier!

Serra de Rodes