We zijn de producten aan het verzamelen...

Zeemansboter


Zeemansboter pindakaas is ontstaan op Katendrecht in Rotterdam. Thuishaven voor echte zeemannen. Een plek waar ze na een lange reis zongen en dansten. Waar ze elkaar sterke verhalen vertelden tot ze erbij neervielen. Katendrecht, een plek waar met pinda's beladen schepen aanmeerden. Nog steeds komen er ladingen pinda's in Rotterdam aan wal. Na een ruige en lange zeereis vanuit verre oorden. Van de beste biologische pinda's die hier aankomen maakt Zeemansboter hun pindakaas.

Zeemansboter pindakaas is een pure pindakaas gemaakt van 99.8% biologische pinda's en een beetje zeezout. Maar zeebonken combineren pindakaas graag met andere smaken. Daarom zijn de favoriete combinaties verscheept en in één pot gestopt.

Zeemansboter heeft nu een nieuwe verpakking! Wat dit inhoudt lees je hieronder.

Vaarwel plastic!

Ahoy papier! De tijden zijn veranderd en ondanks dat het product er prachtig uitzag vonden wij dat het tijd was om van het plastic af te stappen. Dat zijn jaarlijks kilo’s minder plastic! Daarnaast zijn de potten beter herbruikbaar nu.

Smaak inzicht

Bij het vooraanzicht van de pot is nu direct duidelijk met welke smaak je te maken hebt. Dat is fijn voor jouw klanten die ze online en in de schappen zien staan.

Recht door zee

Het verhaal van Zeemansboter krijgt een prominentere plek op de pot zelf. Zo word je er bij elke boterham aan herinnerd dat de pinda’s een lange woeste zeereis afleggen. Tegelijkertijd scheelt het weer afval.

Nieuw likje verf

We hebben onze huisstijl een kleine update gegeven. Binnenkort zal deze overal doorgevoerd worden.

Zonder palmolie

Onze pindakaas is puur en zonder enige toevoegingen en daar zijn wij trots op! We vermelden dit dan nu ook duidelijk op ons nieuwe label.

Op peil blijven

Omdat een echte zeeman nooit zonder pindakaas kan, hebben wij een meter op de achterkant. Zo zie je wanneer het tijd is om een nieuwe pot te bestellen.

Zeemansboter
Artikel nr Omschrijving