We zijn de producten aan het verzamelen...

Recepten

Creamy zalm amuse met Natural Spices

Maak eenvoudig een heerlijke amuse met de kruiden van Natural Spices. Lekker voor de feestdagen!

Ingrediënten:

  • 90 g roomkaas
  • 120 g zure room
  • verse gehakte dille
  • 90 g gerookte zalm
  • ¼ komkommer (kleine blokjes)
  • 1 limoen
  • handje croutons
  • snufje Vis-a-Vis

Bereiding:

Snijd de limoen doormidden en pers een helft uit en snijd de andere helft in 4 partjes. Mix de zure room en de roomkaas met een garde goed door elkaar totdat het goed is gemixt.Voeg ongeveer ½ eetlepel fijngehakte dille, limoensap en een snufje Vis-a-Vis toe en meng nogmaals. Doe dille-roommengsel in een spuitzak en spuit dit in de 4 glaasjes. Verdeel stukjes zalm er over. Schep ook wat komkommerblokjes en croutons er over. Maak de zalm amuse af met een partje citroen en een takje dille.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.