Creamy zalm amuse met Natural Spices
Maak eenvoudig een heerlijke amuse met de kruiden van Natural Spices. Lekker voor de feestdagen!
Ingrediënten:
- 90 g roomkaas
- 120 g zure room
- verse gehakte dille
- 90 g gerookte zalm
- ¼ komkommer (kleine blokjes)
- 1 limoen
- handje croutons
- snufje Vis-a-Vis
Bereiding:
Snijd de limoen doormidden en pers een helft uit en snijd de andere helft in 4 partjes. Mix de zure room en de roomkaas met een garde goed door elkaar totdat het goed is gemixt.Voeg ongeveer ½ eetlepel fijngehakte dille, limoensap en een snufje Vis-a-Vis toe en meng nogmaals. Doe dille-roommengsel in een spuitzak en spuit dit in de 4 glaasjes. Verdeel stukjes zalm er over. Schep ook wat komkommerblokjes en croutons er over. Maak de zalm amuse af met een partje citroen en een takje dille.