We zijn de producten aan het verzamelen...

Events

Fine Food Festival - Persbericht

Een zakelijke beurs in de vorm van een smakelijk festijn? Dan ben je bij het Fine Food Festival aan het juiste adres. Voets Specialiteiten organiseert twee beursdagen met verrassende delicatessen en proeverijen, interessante beurskortingen en een samenzijn met branchegenoten. Je leest hier alle informatie over deze bijzondere dagen.  

Leverancier van hoogwaardige delicatessen,  Voets Specialiteiten, organiseert een huisbeurs vol verrassingen voor ondernemende foodies en professionele inkopers. Het evenement vindt plaats op zondag 3 en maandag 4 maart en is gratis toegankelijk en loopt van 11:00u tot 18:00u op beide dagen. Het evenement vindt plaats in de Koekbouw, een indrukwekkend gebouw dat al 100 jaar zijn plek heeft in Veghel. Registreren ticket: www.voorjaarbeurs.eu 

“Het is alweer de negende keer dat we onze voorjaarsbeurs organiseren en de vijfde keer op de Noordkade”, vertelt eigenaar Bram Voets. “Onze ervaring is dat food ondernemers niet alleen naar onze beurs komen voor de producten. Ook het kennismaken met producenten en het netwerken met andere foodprofessionals staat centraal. Hierbij zorgen wij natuurlijk voor de lekkerste hapjes en drankjes en een feestelijk sfeertje. In 2023 was het een groot succes. Dit jaar verwachten we het aantal van 1500 bezoekers weer te overtreffen.”

Wat kunt u verwachten tijdens het Fine Food Festival?
•    Nieuwe artikelen om te ontdekken
•    Aantrekkelijke beurskortingen
•    Boeiende proeverijen
•    Inspirerende demonstraties
•    Thema-presentaties voor speciale gelegenheden zoals Pasen, Moederdag, BBQ, Vaderdag, en zelfs een vooruitblik op Kerst.
•    De kans om te netwerken met branchegenoten en in gesprek te gaan met leveranciers en alle ins en outs te leren kennen van hun producten.

Op beide beursdagen heeft u bovendien de mogelijkheid om direct orders te plaatsen, zodat uw winkel klaar is voor Pasen. Voor inkopers van kerst- of relatiepakketten is er de gelegenheid om de kerstselectie te bekijken en monsters aan te vragen, onder het genot van een drankje op een van de terrassen.

Dit jaar is het evenement groter dan ooit, met een ruimere locatie, meer leveranciers, leuke prijzen te winnen met de tombola, vermaak voor de kleintjes op zondag en gratis parkeergelegenheid ter plaatse. Voor een voorproefje van de sfeer kunt u de aftermovie van 2023 bekijken.

“Namens de partners en collega’s van Voets Specialiteiten nodigen wij u van harte uit voor dit bijzondere evenement. Mis het niet!” vertelt eigenaar Bram Voets. 

Meer informatie en gratis e-ticket: www.voorjaarsbeurs.eu
 

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.