Smaakgeheimen - Gevulde vispakketjes
Boodschappenlijst voor 4 personen
✓ 100 g zeekraal
✓ 4 stukken kabeljauw zonder huid à 50g
✓ 2 tl SMAAKgeheimen Tapenade tomaat
✓ SMAAKgeheimen Kempische kruidenmix
✓ 1 stuk boerenknoflookkaas à 100g
✓ 2 tl kappertjes
Benodigdheden voor het serveren
✓ Aluminiumfolie
✓ 1 houten plank
Bereidingswijze
Stap 1 > Verwarm de oven voor op 200˚C. Knip 4 stukken aluminiumfolie van 20×20 cm. Leg een paar takjes zeekraal op elk stuk aluminiumfolie.
Stap 2 > Dep met keukenpapier de stukken kabeljauw droog en leg ze op de zeekraal. Bestrooi de kabeljauw met de SMAAKgeheimen Kempische kruidenmix. Schep op elk stuk kabeljauw 2 theelepels SMAAKgeheimen tapenade tomaat en smeer deze uit. Verdeel de kappertjes en de overgebleven zeekraal over de tapenade. Schaaf grove krullen van de knoflookkaas. Verdeel de knoflookkaas over de 4 pakketjes. Vouw ze dicht en plaats ze ongeveer 10 minuten in de oven.
Stap 3 > Vouw de vispakketjes iets open en serveer ze op een houten plank.
Tip van chef-kok Miriam
Serveer een groene salade met zeekraal en SMAAKgeheimen dressing honig mosterd bij de vispakketjes. Garneer de salade eventueel met eetbare viooltjes.