Madame Tartelette
Met het heerlijke Madame Cocos deeg kan je niet alleen de welbekende cocos balls maken, maar ook smakelijke andere gerechten zoals de Madame Tartelette.
Benodigdheden
- Madame cocosdeeg naar keuze
- Bakvorm rond 12 cm
- Bakspray
- Bakpapier
- Kommetje met vulling
- Roodfruit
- Pakje banketbankers room
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden. Spray de bakvorm in met bakspray. Leg het bakpapier op de bodem. Neem ongeveer 1/4 deel (125g) uit de bucket. Verdeel de 125g cocosdeeg in 2/3 om de bodem en 1/3 om de rand van de bakvorm mee te bedekken. Verdeel het cocosdeeg gelijkmatig totdat je een mooi bakje hebt. Ben je tevreden?
Zet de bakvorm dan in het midden van de oven voor ongeveer 25 min. Heel even afkoelen en voorzichtig uit de bakvorm loshalen. Het kan zijn dat je een dun mesje nodig hebt om de randen los te halen.
Bereid het banketbankkersroom volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vul met een lepel het afgebakken bakje met de heerlijke room en maak jouw tartelette af met het lekkerste rode fruit!