Paarse aspergesalade
Het aspergeseizoen is begonnen! Daar hoort natuurlijk een overheerlijk recept bij.
Daarnaast wil het oog ook wat, dus met deze prachtige paarse aspergesalade zit je helemaal goed. Ga jij het ook eens bereiden?
Boodschappenlijst
- Waterkers
- Truffelaardappeltjes
- Witte of groene asperges
- Hollands Doruvael of Nije kaas
- Neolea zeezout
- Hoeksche truffelchips
- Paars viooltje
- Smaakgeheimen Dressing Kempische kruiden
Bereidingswijze
Stap 1
Was de waterkers en de truffelaardappeltjes. Snijd de truffelaardappeltjes met schil in plakjes en blancheer deze. Maak de asperges schoon, snijd in stukken en blancheer ze beetgaar.
Stap 2
Maak een bord mooi op met: waterkers, de truffelaardappeltjes, asperge en stukken van Hollandse kaas. Dresseer de salade met de Dressing Kempische kruiden.
Stap 3
Draai er nog wat grof zeezout over en voeg wat truffelchipjes toe voor een krokante bite. Werk het tot slot mooi af met een paars viooltje!
Tip van Smaakgehiemen chef-kok Miriam
Ook erg lekker met de Dressing Basis, deze zijn bereid zonder toegevoegde suikers!