We zijn de producten aan het verzamelen...

Inspiratie

Pineut Likeuren

Pineut staat bekend om haar heerlijke likeuren die je zelf kunt maken. Onderstaande likeuren zijn in het teken van de Nationale Kaasweek speciaal geselecteerd voor bij kaas en nootjes!

Kers op de taart

Het ultieme verjaardagscadeau. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze neut.
Kers op de Taart is misschien nog wel het beste te omschrijven als een ‘ouderwetse’ kersen likeur in een modern jasje.

Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem.

De ingrediënten van deze kersenlikeur zijn kersen, framboos, vlierbloesem en rietsuiker.
Het enige wat je hoeft te doen, is wodka of jenever toevoegen, de fles af en toe liefdevol schudden en … wachten. Vervolgens zet je binnen no-time jouw eigen kersen drankje op tafel. Puur natuur en als kers op de taart, ook nog eens verantwoord. Proost!

Serveersuggestie
Deze fruitige neut doet het goed in combinatie met een stukje kaas. Serveer de neut bij voorkeur naast een blauwaderkaas. Geniet!


Dubbelop
Met trots presenteren we de bierlikeur. Voor de ontwikkeling van deze bierzondere neut is Pineut de samenwerking aangegaan met Brouwerij Noordt. Na (hik) heel veel experimenteren, vonden ze gezamenlijk de perfecte match om je eigen bierlikeur te maken.
Dat wordt dus dubbelop genieten! Fris, fruitig, met een heerlijk bittertje.

De ingrediënten van deze likeur zijn Brouwerij Noordt Double Pale Ale 7 Hops, mango, jeneverbessen, rietsuiker.
In de DubbelOp bierlikeur proef je heerlijke gedroogde mango’s en kruidige jeneverbessen. Voeg daar 200ml Double Pale IPA seven hops van Brouwerij Noordt aan toe en top de fles af met jonge jenever of vodka. Met een beetje liefde en geduld – drie weken om precies te zijn – is jouw zelfgemaakte neut klaar om gefilterd te worden. Proost!

Serveersuggestie
De DubbelOp van Pineut is natuurlijk perfect om gewoon zo te drinken, maar doet het ook heel goed bij de borrel. Bijvoorbeeld in combinatie met een lekker blokje oude kaas, een fuet of een olijfje! Geniet!Heilig Neutje
Proef de hemel in deze heilige neut, zoet en kruidig als die smaakt. Er zijn kruiden en specerijen gebruikt die volgens de eeuwenoude geneesleer een heilzame werking hebben.
Kaneel staat garant voor succes en psychische kracht; venkel beschermt, geneest en zuivert; kamille zorgt voor rijkdom en een goede nachtrust; steranijs verwarmt en beschermt je tegen virussen. We zullen niet pretenderen dat deze neut goed voor je is, maar goed van smaak is deze zeker!

De ingrediënten van deze anijslikeur zijn steranijs, kaneel, venkelzaad, anijszaad, korenbloem, kamille en rietsuiker.
Voeg 500ML jonge jenever of vodka toe aan de fles. Schud dagelijks even liefdevol en wacht geduldig af. Na 4 weken filter je de likeur door een fijne zeef, en klaar is jouw likeur. Proost!

Serveersuggestie
Heilig Neutje is een perfecte neut voor een borrel met een schaaltje nootjes binnen handbereik.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.