We zijn de producten aan het verzamelen...

Recepten

Rundertartaar met knoflook mayonaise, gebrande zilveruitjes en pestodressing

Op zoek naar een verrassend gerechtje? Met de knoflookmayonaise van VanTON, Zwolse mosterd en Wijndragers pesto dressing zet je een smaakvolle rundertartaar op tafel. 

Ingrediënten voor 4 personen:
✔️ 350 gram rundergehakt
✔️ 100 gram Knoflook mayonaise VanTON
✔️ 2 eetlepels Zwolse mosterd
✔️ 50 gram gesnipperde uien
✔️ 25 gram gesneden bieslook
✔️ 1 fles Wijndragers Pesto dressing
✔️ 8 kleine zilveruitjes
✔️ Rucola
✔️ Peper & zout
✔️ Bakje gepofte kaas

Bereidingswijze:
- Meng het gehakt met de mayonaise, mosterd, (gesnipperde) uien, bieslook, peper en zout.
- Zet de rundertartaar in de koelkast, afgedekt met plastic folie. 
- Halveer de zilveruitjes.
- Doe een beetje tartaar in een steker en druk zachtjes aan. 
- Garneer met de zilveruitjes, gepofte kaas, rucola en viooltjes. Maak het geheel af met een scheut pesto dressing. 

Perfect voor een gezellig diner of borrel, waar elke hap een klein feestje is!✨

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.