We zijn de producten aan het verzamelen...

Nieuws

Satheo X Voets Specialiteiten

Lancering van smaakvol Schijndels product

do 7 mrt, 08:01 

https://www.mooischijndel.nl/nieuws/zakelijk/27964/lancering-van-smaakvol-schijndels-product 

SCHIJNDEL / VEGHEL | Op het Fine Food Festival in Veghel kwamen vele leveranciers uit binnen- en buitenland van het door Voets Specialiteiten uit Schijndel georganiseerde evenement samen. Tijdens het festival, waar eten centraal stond en veel leveranciers hun producten aan de markt presenteerden, vond ook de lancering plaats van een nieuw Schijndels product. Ondernemer Theo van den Dungen van SATHEO bracht namelijk zijn eigen merk satésaus op de markt tijdens het festival op de Noordkade.

“Het evenement is wederom groter geworden. Ons thema is gewoon goed en lekker eten. Dat laten we hier op deze beurs zien,” vertelt Bram Voets, organisator en eigenaar van Voets Specialiteiten. “Wij spelen heel veel in op inspiratie. Constant zie je de etalages van de winkeliers veranderen en wij laten zien wat er allemaal mogelijk is. Nu zitten we volop in het voorjaar en spelen daar dan op in. Zo hebben we nu bijvoorbeeld een barbecueplein.” De satésaus van Theo sluit hier dan ook perfect op aan.

Het idee begon te rollen tijdens de SNO netwerkbarbecue bij de Schaapskooi. Theo stond daar met zijn foodtruck en Bram Voets van Voets Specialiteiten was er ook aanwezig. Daar raakten de twee aan de praat over de sauzen van Theo. Voorheen kocht Theo de saus in via de groothandel, maar wilde er toch zijn eigen twist aan geven en voegde diverse ingrediënten toe tot hij tevreden was over de saus. Maar toen door leveringsproblemen de basis een tijd niet leverbaar was, besloot hij om zijn eigen satésaus te ontwikkelen, waarbij hij samen met Bram de handen ineensloeg. “Het is geen ‘standaard’ satésaus geworden, maar lekker zacht en toch een beetje spicy. Net iets anders, net iets gekker, gevaarlijk lekker”, aldus Theo.

“Onze producten hebben wel een verhaal nodig. Wij houden ervan als de maker er zelf op staat. In dit geval dus Theo,” aldus Bram. “Met onze eigen kwaliteitsafdeling hebben we meegekeken, zodat alle allergenen, ingrediënten en voedingswaarden erop staan.”

“SATHEO’s festivalseizoen begint straks weer met Paaspop en dan gaan we er lekker de hele zomer weer flink tegenaan met de nieuwe vegan en glutenvrije satésaus,” vertelt Theo trots. “We hebben er zin in en nu is het dus ook mogelijk om de smaak en het festivalsfeertje mee naar je eigen thuisfeestje te nemen in een verpakking van 500 gram. Zo zal de saus ook bij slagerij Dennis van de Ven en groenteboer Ton Kanters in de winkel liggen.”

Dat Theo niet stilzit, blijkt wel uit de ideeën die hij nog meer heeft. “Ik heb natuurlijk mijn eigen slogan, ‘Alle gekheid op een stokje’. Hierbij denk ik al verder dan alleen saté, want mogelijk komen er ook ijsjes en lolly’s bij. Daarnaast ben ik ook al bezig om het aanbod in saus uit te breiden met bijvoorbeeld salsa en sambal.”

Producten gekoppeld aan deze blog

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.