We zijn de producten aan het verzamelen...

Nieuws

Vanaf maandag 31 oktober (week 44) gaat het tijdstip van bestellen veranderen!

Het doel is om het voor u en ons efficiënter te maken door de orders 2 werkdagen voor uw vaste wekelijkse leverdag te verwerken. Hiermee streven we naar een hogere klanttevredenheid!

Met ingang van een nieuw leverschema is het niet meer mogelijk om na de deadline nog toevoegingen op een order door te geven. Een toevoeging na het verstrijken van de deadline zien we als een nieuwe order voor de week erop. We doen ons uiterste best u voor de levering te bellen als artikelen niet voorradig zijn. Uiteraard zullen we alternatieven, voor producten die niet voorradig zijn, wel aan uw order toevoegen. Mocht u geen alternatief wensen; wij houden artikelen niet in backorder!

Middels een e-mail en flyer bij uw pakbon zal uw nieuwe besteldag kenbaar gemaakt worden. 

Daarnaast is het aan te raden om in drukke tijden, van oktober tot eind december, eerder te bestellen en er rekening mee te houden dat we wellicht een andere dag geleverd zal worden. Is uw vaste leverdag een officiële feestdag dan hoort u tijdig van ons naar welke dagen de bestel- en leverdag wijzigen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de leverdag dan horen we dat graag. U kunt contact opnemen met onze binnendienst via orders@voetsspecialiteiten.nl of via 073-5496881. 
 

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.