We zijn de producten aan het verzamelen...

Vier nu het lekkerste bier van NL hier!

In mei 2023 heeft Budels twee prijzen gewonnen tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Dutch Beer Challenge! Deze bekroonde producten zijn een geweldige aanvulling voor jouw winkel. Budels vertelt je er graag meer over in deze blog.

 

Hebben we iets gemist? De uitreiking was al begonnen toen het team van de Budelse Brouwerij, vorig jaar mei, de drempel over stapte van de knusse kroeg Rootz in Den Haag. De benen hingen buiten en ze konden nog net een plekje bemachtigen in het krappe entreegangetje.

Net op het moment waarop ze dachten "'hebben we iets gemist van de jaarlijkse Dutch Beer Challenge uitreiking" werden ze gefeliciteerd door een bekende biersommelier. “Jullie hebben de eerst prijs gewonnen met jullie pils” kwam er achter zijn grote glimlach vandaan. Neemt hij ons nu in de maling? Team Budels was nog niet helemaal geland na de lange treinreis van Budel naar Den Haag. Maar meer felicitaties en handjes volgden en Jos, accountmanager horeca , kwam door de menigte ploegend naar voren om het certificaat in ontvangst te nemen.

De jury prees Budels Pilsener als beste Pilsener van Nederland vanwege haar perfecte balans tussen hopbitterheid en moutige zoetheid, en noemde Budels Pilsener een ware klassieker binnen het pilssegment.

Wat een geweldige verrassing! “We moeten vaker net te laat komen”; grapten Budels nog na!

Dit moest gevierd worden. Het bier werd de lucht in geheven en de glazen klonken tegen elkaar. Proost op Budels, het lekkerste Pilsener van Nederland! Nog voordat de eerste slok kon worden genomen galmden de naam van de Budelse Brouwerij weer door de microfoon. Huh, weer een prijs? Harry Arts, de vierde generatie van deze familiebrouwerij, baande zich een weg naar het podium. Dit keer werd Budels 0.0% Malt Bio met Goud bekroond en wel in de categorie Innovatie Speciaal - Alcoholvrij.

Dit biologische alcoholvrije bier had de jury overtuigd met haar uitzonderlijke smaak en aroma. Een verfrissend bier met een volle body en een delicate balans met moutige accenten en subtiele hoparoma's.

De Dutch Beer Challenge is een van de meest gewaardeerde professionele bierwedstrijden in Nederland, alleen de beste bieren worden erkend.

Het winnen van twee gouden medailles is een geweldige prestatie van de Budelse Brouwerij. Het onderstreept meer dan 150 jaar toewijding aan het brouwersvak. Iedere dag wordt er met veel enthousiasme en een mateloze inzet bier gebrouwen van de hoogste kwaliteit. Alles om er voor te zorgen dat, wanneer jij na een lange werkdag de koelkast opentrekt, je beloond wordt met het lekkerste bier in je glas. Proost!

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.