We zijn de producten aan het verzamelen...

Voorgerecht geitenkaas perziken met vijg en dadel azijnbereiding

Benodigdheden voor 4 personen:

  • 4 perziken of nectarines
  • 100 g geitenkaas
  • 100 g rucola
  • pistachenootjes
  • bakolijfolie
  • extra vergine olijfolie
  • azijnbereiding vijg en dadel
  • crosti olijfolie

Bereiding:

Halveer de perziken en verwijder de pit. Leg ze op de bakplaat en besprenkel met bakolijfolie, zout en peper. Rooster de perziken 15 tot 20 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven. Bak de laatste 5 minuten de pistache noten mee.

Doe de rucola op een platte schaal en voeg extra vergine olijfolie, peper en zout naar keuze toe. Verdeel hier de geroosterde perziken over. Verkruimel de geitenkaas over de perziken, bestrooi met pistachenootjes en besprenkel ruim met de vijg en dadel azijn. Serveer de crostini er los naast.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.